OutSystems

De beste opstap om te leren programmeren


OutSystems Overview!

Op deze video zie je hoe makkelijk je applicaties kunt bouwen met OutSystems. Het is erg makkelijk te leren en de beste opstak naar programmeren door de gebruikers vriendelijk maar programmeur en standaarden gerichte gebruikers ervaring voor de ontwikkelaar.
Meer over OutSystems.


Hoe zijn ze bij OutSystems begonnen?

OutSystems is in 2001 begonnen met een missie die vandaag de dag nog net zo belangrijk is als op hun eerste dag. OutSystems wilt dat elk bedrijf kan innoveren door de kracht van software.

OutSystems waren in 2001 pioniers op de LowCode markt met een visie om de manier waarop bedrijfssoftware wordt geleverd te transformeren. Vandaag de dag zijn ze er trots op erkend te worden als leider op het gebied van moderne applicatieplatformen, met kantoren over de hele wereld en meer dan 1.200 klanten in meer dan 60 landen.

Wat is hun passie? Het succes van klanten! En dat wordt bevestigd door meer dan 1.533 positieve publieke beoordelingen van klanten die innoveren en echte bedrijfswaarde creëren met OutSystems.

Kort over OutSystems

OutSystem LowCode Platform

Het platform OutSystems uitgelegd

OutSystems is een modern applicatieplatform dat is ontworpen om de ontwikkeling van uw meest kritieke applicaties drastisch te versnellen en tegelijkertijd ongekende niveaus van flexibiliteit en efficiëntie te leveren. Pak jouw belangrijkste digitale transformatieprioriteiten aan met applicaties die een verschil maken op alle gebieden van het bedrijf - van transformatie van klantervaring en werkplekinnovatie tot procesautomatisering en applicatiemodernisering.

OutSystem LowCode Platform

Snel apps maken met OutSystems!

OutSystems helpt ontwikkelaars snel en efficiënt serieuze applicaties te bouwen. Een visuele, model-gedreven ontwikkelomgeving met toonaangevende AI-gebaseerde assistentie zorgt ervoor dat apps in dagen of weken worden gebouwd in plaats van maanden of jaren. Platformdiensten, ook met AI, bieden automatisering die de hele levenscyclus van applicaties verbetert, zodat apps met één klik kunnen worden ingezet en met ongeëvenaard gemak kunnen worden beheerd.

OutSystem LowCode Platform

Heb de vrijheid om groot te denken!

Bouw de krachtige applicaties die jij wilt, zonder beperkt te worden door technologie of de controle over jouw code te verliezen. Zeg vaarwel tegen tijdverspillende taken! Gebruik jouw talent en ervaring om geweldige software te maken.

arrow_drop_up arrow_drop_down