WaveMaker

Het platform voor de gevorderde ontwikkelaar

WaveMaker overzicht.

WaveMaker is de beste optie voor Java gerichte ontwikkelaars. Het platform is iets moeilijker om te leren maar geeft wel volledige inzage in de code. Hiermee kun je dus vrij eenvoudig de stap maken naar full stack Java ontwikkelaar.
Ik wil meer over hun weten!


De achtergrond van WaveMaker.  

WaveMaker werd in 2013 overgenomen door VMWare en herontworpen als een geavanceerd low-code platform, gebouwd voor professionele ontwikkelaars. Het geeft ontwikkelaars een vertrouwde studio om snel apps te maken van hoge kwaliteit, precies hoe hun klanten dat willen.

Trouw aan hun toewijding aan ontwikkelaars, gebruikt WaveMaker bewezen open standaard stack- Java Spring, BootStrap, Angular, en Docker om app ontwikkeling in de cloud mogelijk te maken. WaveMaker gebruikers over de hele wereld blijven complexe, schaalbare applicaties bouwen in verschillende sectoren, terwijl ze de kosten aanzienlijk verlagen en tijd besparen.

Vandaag de dag is WaveMaker voor ondernemingen een krachtig LowCode platform dat hun app-ontwikkeling en IT-modernisering versnelt. Voor ISV's, is het een verbruikbare low-code component die in hun product kan zitten en extreme aanpassingen kan bieden. Wavemaker is dus een uniek low-code platform dat zich op de grens van schaal en complexiteit bevindt.Kort over WaveMaker

WaveMaker apps zijn gebouwd met enterprise-grade security best practices, gehard voor penetratietesten en bieden RBAC tegen kwetsbaarheden

Wat is WaveMaker?

WaveMaker is een toonaangevend Java LowCode platform dat professionals helpt snel moderne, schaalbare en veilige softwareproducten en applicaties te bouwen. WaveMaker is opgericht door een team van Java middleware technologie-experts. De missie van WaveMaker is om programmeurs uit te rusten met een flexibel LowCode platform dat abstractie kan bieden en de inspanningen van core software development teams kan vergroten.

WaveMaker apps zijn gebouwd met enterprise-grade security best practices, gehard voor penetratietesten en bieden RBAC tegen kwetsbaarheden

Wat doen ze bij WaveMaker?

Bij WaveMaker hebben ze besloten om een LowCode platform te bouwen met de professionele ontwikkeling in gedachten. Professionele codeurs willen krachtige, duurzame applicaties bouwen die een onderscheidende ervaring bieden op web en mobiel, die mee kunnen veranderen met de behoeften van de gebruiker.

WaveMaker apps zijn gebouwd met enterprise-grade security best practices, gehard voor penetratietesten en bieden RBAC tegen kwetsbaarheden

Het WaveMaker platform

Het WaveMaker platform is ontworpen om core platforms te moderniseren en productontwikkeling te versnellen. Het heeft een zeer flexibele en betrouwbare basis die een groot aantal moderne technologieën bevatten die worden gebruikt voor het snel bouwen en leveren van enterprise-grade aPaaS-platforms. Onze klanten zien lagere TCO, naadloze schaalbaarheid en snellere implementaties naar elke cloud.Ik wil meer weten van WaveMaker het zeer krachtige en open LowCode platform!
arrow_drop_up arrow_drop_down